Tarifin Hazırlanışı
  1. Derin bir kasede önce yağ, yumurta, pudra şekeri karıştırılır.
  2. * Kabartma tozu ve bir miktar un başka bir kasede karıştırılır ve önceki karışıma eklenir.
  3. Hamur henüz cıvık haldeyken yarısından azı bir kenara alınarak içine kakao eklenir.
  4. İki hamura da azar azar un eklenerek ele yapışmayan bir hamur elde edilir. Hamurlar streç filme sarılarak 15 -20 dk. dolapta dinlendirilir.
  5. Sade ve kakaolu hamurlar ayrı ayrı sivi yag
  6. sürülmüs yagli kagaitler üzerinde dikdörtgen 
  7. biçiminde açılır.
  8. Sade hamurun üzerine kakaolu hamur yerleştirilerek rulo şeklinde sarılır. Hamur streç filme sarılarak dolapta 1-2 saat bekletilir.
  9. Dolaptan çıkarılan hamur 1 cm kalınlığında dilimlenip tepsiye dizilir.
  10.  Önceden biraz ısıtılmış 175°C fırında 15-20 dk. pişirilir.