5 Ekim 2013 Cumartesi

Hoş geldin Ömer Asaf :)

Küçük Emerimiz geldi nihayet Ömer tabiki ama kızım emer diyor ben hamileyken ona herkes soruyordu
- aa kardeşinmi olacak senin ismi ne peki
-" onun adı emer "
-emel mi oo ne güzel kızkardeşmi geliyor
-hayır o bir oğlan kız değil hıh :)

bütün hamileliğim bu fıkra gibi olaylarla geçti doktorlar, komşular ,arkadaşlar, ebeler ,akrabalar herkes duydu emer de emer :)
ilk zamanlar Asaf diyemiyordu çok üzülüyordu Emer Habab diyordu sonlara doğru öğrendi artık emer asaf diyor ama hala ömer diyemiyor :) der inşalah zamanla
günler yorucu ve çok hızlı geçiyor. ömer'in bakımı Yağmur nisa'nın istekleri vs akşam dan sabaha zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.
Ömer Asaf'ı çok büyük merakla ve istekle beklemişti yağmur ama benim içimd ehep bir kokru vardı acaba kardeşini kıskanırmı ona vurmaya zarar vermeye kalkarmı çok şükür vurma huyu yok ama sağdan soldan duydukça insan kendi başınada aynıları gelecek sanıyor.
kızım beni hiç yanıltmadı ama inşalahda böyle gider hala seviyor kardeşini sahipleniyor koruyor maşalah diyeyim. şuan tek sorunumuz uykusuzluk ve Ömer Asaf'ın ağlama krizleri
bu bebekler neden ağlar yokki düğmeleri akşam olunca kapatalım dimi :) allahtan kızım sabah uykusunu seviyorda ordan kurtarıyoruz biraz yoksa işimiz zor. ama kızım daha fenaydı benim ya çok galzıydı gece gündüz ağlardı kolikli bir bebekti nasıl büyüdü gitti büyüdükçede akıllandı uslandı. bakalım ömer nasıl olacak yağmurun arkasından bir fırtına olacak gibi bir his var içimizde :)
sağlıkla büyüsünler rabbim acılaırnı yaşatmasın ömer için yaptığım kapı süsü magnet ve lohusa taçları var onlarıda paylaşmak istiyorum keçe işinde usta değilim ama elimden geldiğince kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum umarım beğenirsiniz kapı süsünü hayvanlı yapmak istedim hem kızım hem oğlum için uyumlu olsun istedim lohusa tacınıda kızımada yaptık küçük anne kusur kalmasın değil mi :)
doğum için bebek magneti hazırladım keçeden puset şeklinde yaptım onlarıda ve onları koymak için küçük bir kutu süsledim. Hepsi bu kadar işte resimler

 Kapı süsümüz biraz boş kaldı farkındayım ama fazla uğraşamadım sürekli tansiyonum düştüğü için
 yinede güzel oldu ama :)



 Bu kutumuz magnetleir koyduk içine




 ve keçe puset magnetlerimiz :)



 içindede bir yumurcak var :)

 Taçlarımız

Kızımlada kapanışı yapalım :) sevgiyle kalın ......

7 yorum:

  1. hoşgelmiş Ömer Asaf'ımız.. Yağmur kuzusu kardeşini kıskanmaz kiii korur kollar onu azıcık büyüsün görürsün bak :)
    herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık..
    Ömer'i sağlıkla büyütün inşallah...

    YanıtlaSil
  2. gözünüz aydin .
    Allah c.c. hayirli evlat eylesin, adi ile yasasin nazarlardan korusun. Amin
    muhabbetle

    YanıtlaSil
  3. Gözün aydın canım,Allah analı babalı ,sağlıklı,vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak büyütsün Ömer Asaf'ı..Lohusa taçları,magnetler ve kapı süsü çok güzel olmuş..Ellerine sağlık..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin Ömer Asaf ömrün güzel ve mutluluklarla sevdiklerinle uzun olsun inş.

    sağlıklar her ikinize de. Yağmur ablanın gözü aydın olsun sımsıkı sarılabileceği bir kardeşi var artık:)

    YanıtlaSil
  5. hosgeldin emer.her sey cok güzel olmus

    YanıtlaSil
  6. Tekrar gözün aydın canım allah analı babalı hayırlı bi evlat olarak büyütsün yavrularını :) ablamızda pek kokoş olmuş maşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Allah analı babalı büyütsün Ömer' sağlıklı mutlu büyüsün inşallah. Tebrik ediyorum sizi, henüz minik bir bebek ve küçük bir kız çocuğuyla harika süsler yapmışsınız:) kendinize haksızlık etmeyin:)
    Takipteyim, bende beklerim bloğuma :) sevgiler
    http://kadinlaraaozel.blogspot.com/

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...