21 Ekim 2013 Pazartesi

Ömer Asaf 1 Aylık

Aslında bugün 40 günlük oldu :) bu yazıyı 1 aylık olunca yazmaktı niyetim ama bebekle pek mümkün olmuyor tabi nete girmek pc başına oturmak sağolsun cep telefonları sayesinde girebiliyoruz biraz beşik sallarken :)) 1 ay o kadar hızlı geçtiki ve o kadarda zor karışık heyecanlı stresli maceralı :)
Mesela Buzuki Orhan dinlemekten kafam şişti ama işe yaradığı bir gerçek şıp diye susuyor şaka gibi huzursuz çoçuğum benim :)
Sevgili Ayşe Öner'in verdiği bilgiler kesinlikle videolarını izlemenizi öneririm. Kelebek masajını öğrendik ve uyguluyoruz bu arada onuda tavsiye ederim işe yarıyor rahatlatıyor.Bunuda benmari usulü asitini aldığım saf zeytinyağıyla yapıyorum. kimyasal losyon kullanmak yerine bu daha iyi sanki aslında elma yağıda kullananlar var ama pek tavsiye edilmediğini duydum o yüzden zeytinyağı tercih ettim.
Tek sorunumuz uykuya dalmak bu ara inşalah oda düzelecek zamanla...

AmigurumiTr örgü etkinliğinde örmüştüm bu süveteri hamileyken pek örgü bilmem sevgili öznur'un yardımıyla uydurdum gitti ama güzel oldu giydirdik ömer'e önünede keçe bir penguen kesip silikonla yapıştırdım çok şirin durdu. Yeleğin örülüşü oldukça basit sizde örmek isterseniz forumu ziyaret edebilirsiniz öznur sizede yardımcı olacaktır.
Keçe bebek yeleği süsleme

bebek yeleği örerken kocaman yapılır genelde benden size tavsiye yeni anneler 1 karış bir yelek mutlaka elinizin altında bulunsun lazım oluyor :)


9 yorum:

  1. maşallah ömer asaf'a doğdu da bir aylık bile oldu :) yeleği de çok yakışmış. Allah nazarlardan korusun...

    YanıtlaSil
  2. ismini cok sevvdim kirbir kere masalh annesi rabbim ayirmasin

    YanıtlaSil
  3. Allah nazarlardan korusun,maşaAllah minik kuzuya..Ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi..Yelekte çok güzel olmuş,ellerine sağlık..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. canım allah güzel sağlıklı günlerini hep göstersin maşallah ömer asaf'a

    YanıtlaSil
  5. kuzuuuu maşallah sana sağlıkla ve güzellikler içinde büyü inş. yeleğinde çok yakışmış ÖmerAsaf bey :))

    YanıtlaSil
  6. allah nazarlardan korusun minik kuzuyu.sağlık ve sıhhatle büyüsün cicleride pek güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Güzel kuzum oğlumun adaşı yaşam kaynağı Ömerim, sağlıkla büyü Rabbim hep güzel günler göstersin sana :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel kuzum oğlumun adaşı Ömerim sağlıklı upuzun bir ömrün olsun, harika ailenle.

    YanıtlaSil
  9. Canım İnşallah 1 yaşını sonra ilk okula başladığı zamanı ilk işini evlenmesini de görürsün... Allah sağlık ve mutluluk versin... Güzel bir hayat diliyorum Ömer'e:)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...