12 Aralık 2013 Perşembe

Karton Kutudan çamaşır makinesi yaptık :)

Facebookta görmüştüm bu çamaşır makinesini çok hoşuma gitmişti yapılışıda çok kolaydı yapışkan folyolarla kutu kaplanır yuvarlak pencere açılır için yoğurt kovasıı konur bu kadar basit:)
uygun kutu yoktu evde yapamamıştık tabi
İnternet siteisnden bir ürün almıştım o geldi bu kutunun içinde baktım kutu tam bizlik işime yarar ama folyo yok hafta sonu gittim onuda aldım oturduk yağmurla 15 dkda hallettik makinemizi :)
kızım çok sevdi odasına ip taktım mandal taktım bebeklerin çamaşırlarını yıkayıp asıyor sonra ütülüyor güzel oyalanıyor eğlence oldu ona. yoğurt kovasının kabak kısmınında ortasını kestim tel ile bağladım ki açılıp kapanan bir kapak olsun düğmeler süt kapağı ve oyun hamuru kapağı damacana kapağıda uygun olur tabi.
Bazen o kadar çok paralar verip oyuncaklar alıyoruz (mesela ben )ama çoçuklar 2 gün sonra yüzlerine bakmıyor ama birlikte ellerinizle yaptığınız oyuncaklarla o kadar güzel oynuyorlarki şimdi bir tanede ocak yaptık mikseri var kek yapıp pişiriyor hanım efendi :)
Bu Çamaşır makinesi fikrini mutlaka deneyin derim mükemmel zaman geçiriyorlar.
Çoçuklarımıza vakit ayıralım zaman geçiyor büyüyorlar:)

9 yorum:

  1. çok yaratıcı ellerine sağlık... zamanında bende oyuncaklara az para harcamadım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan kıyamıyor öznur ama acıyorum o paralara özellikle barbie ler aldıyoruz kısa sürede saçları bozulup gidiyor gecen istedi pnyy takımı aldık hayır diyemiyoruz işte

      Sil
  2. ayyy ne tatlısınız:) ellerinize sağlık canım kesinlikle doğru söylüyorsun bak elam 1. sınıf oldu bile:(( zaman hızla akıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok hızlı büyüyorlar bizde seneye okullu olcaz inşalah :)

      Sil
  3. Nisacim merhaba dun bende o sayfa ile karsilasip kizim makineden oglumda oyun halisi isteyince yorum yazamadan ciktim.yapan kisinin sen oldugunu bilmiyordum.o sayfayi face tekrar nasil bulabilirim? Makineniz cok guzel cnm kizinda cok tatli bizde malzeme bulamiyayinca o an masa ortusuyle yaptik yakinda paylasirim cnm gorusmek uzere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.facebook.com/Nisamla#
      sevilaycım benim face sayfam bu ama burdamı gördün başka sayfalarda da paylaşanalr vardı merakla bekliyorum siiznkileride :)

      Sil
  4. Çok güzel bir faliyet olmuş,deyme çamaşır makinalarından da çok güzel..Kızına da iyi bir oyun arkadaşı..Ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş. ellerine sağlık.ben de özeniyorum boyle şeyleri kızımla yapmaya ama bizim 21 aylık canavar izin vermiyor verse de sonunda parçalıyor. o yüzden kalkışmıyoruz

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...