11 Aralık 2013 Çarşamba

Örgü Tulum Battaniye

Bazı şeyleri vaktinde eklemeyince hevesim kaçıyor sanırım bir türlü elim gitmiyor eklemeye bu battaniyeyi daha doğrusu tulumu öreli 3 ay oluyor hala eklenecek bekliyor :)
gün bugündür pardon gece bu gecedir saat şuan 2 :) eklemeye karar verdim. modeli bir arkadaş göstermişti resmini çekmiş Çiğdem cim sağolsun ben çok beğenince gitti saydı sayılarını tarif etti onun yardımıyla ördüm bende oldukça kullanışlı tavsiye ederim çokda şirin.
 Ben şiş örgüden pek anlamıyorum hayatımda ilk defa burgu yaptım ve yine arkadaşlrım sayesinde resim ve videolardan bakarak o yüzden bazı burgular yamuk yumuk  oldu :)

 Buda ikinci battaniye:) Amanda aman ne hamaratım değilmi 2 çoçukla şaka tabi bunu ben örmedim bir arkadaş çok beğendi ben öremeyeceğim için daha düzgün örebilecek becerikli birine söyledim oda ördü ve yolladı aynısı olsun dediği içinde ayn ı model çalıştı arakdaşım.
onun bloguna uğramak isterseniz buyrunu TIK TIK.
Çok güzel şapkalar örüyor bir göz atın derim :) hatta bizede ördü 2 tane bir ara onuda resimleyip ekleyeceğim inşallah.

Pon ponları hazır aldım. içinede pazen kumaştan astar diktik sıcacık olsun diye ipimizn markası Alize Lana gold. Düğmeler süs için dikildi alttlarında çıtçıtlar var resimde görünüyor zaten çıtçıtlı daha kullanışlı oluyor tabi çoçukla takması ve çıkarması açısından. Özellikle bebe arabasında çok kullanışlı oluyor bebekler büyüdükçe saramıyoruz malum kıpır kıpır o battaniyelri tekmeleyip üstleirni açıyorlar.
Ben şapka kısmına astar dikmedim ama sonradan pişman oldum kumaşta olmayınca akldı böyle yapacak olanlara kesinlikle öneririm daha güzel duruyor.
Sizde ördürmek isterseniz yagmur812@gmail.com adresinden mail yoluyla ulaşabilirsiniz veya face book sayfamdan mesaj atabilirisniz. Face sayfamı takip için sağ taraftaki beğen tuşunu tıklamanız yeterli.

4 yorum:

  1. Hem çok güzel, hem de kullanışlı olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel oldu bence. Bilmediğin halde bunu yaptığına göre , bir de bilsen nasıl bir şey ortaya çıkardı artık düşünemiyorum. Güle güle büyüsün içinde Ömer Asaf ' ım ...

    YanıtlaSil
  3. Kac nnumara şişle ördünüz?? Ne kadar ip kullandınız

    YanıtlaSil
  4. Pon ponlarını yapıştırdınızmı diktinizmi ögrenebilitmiyim

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...