Malzemeler
Patateslerin kabukları soyulur küp küp doğranır ve sıvı yağda
kızartılır. Küçük küçük doğradığınız sucuklarda patatesin pişmesine
yakın eklenip 5 dakika sotelenir. Büyük bir omlet tavasına porselen bir
kapta çok az tuzla çırptığınız yumurtalar eklenir spatula yardımıyla
veya kapak yardımıyla altı kızarınca diğer tarafı çevrilip çift taraflı
olarak pişirilir.
Servis tabağına alınır. Üzerine patatesli sucuklu harç eklenir. Omletin bir tarafına üzerine doğru kapatılır. hepsi bu kadar afiyet olsun.....
Offff felaket gözüküyor <3
YanıtlaSilçok güzel görünüyorrrr
YanıtlaSil2014 yılı ve gelecekteki bütün yılların hepimize sağlık, mutluluk, başarı, dostluk ve bol kazanç getirmesini diliyorum. İyi seneler
YanıtlaSilÇok nefis olmuş. Ağzımın suyu aktı bile . Ellerine sağlık :))
YanıtlaSil