11 Şubat 2014 Salı

Bebek Destek Minderi Yapımı Ve Ömer Asaf 5 Aylık :)

Ömercik 5. ayını doldurdu zaman çok çabuk geçiyor ne çabuk büyümüş demeyin :) o zaman bana hiç geçmiyor gibi geliyor çünkü
Bugün Rotavirüs aşımızın 2,dozunuda yaptırdık her ay bir aşı ne kadar zor bir daha ki ay yine aşıları var sonra bir süre rahatlıyacak yaşına kadar yok şükür evet onun sağlığı için ama zor iğneler Rota aşısı ağzıdan içiriliyor ama yine de huzursuz ediyor işte bünyesi altüst oluyor.
Ömercik oturmaya çok meraklı hala dönmüyor benim tembel oğlum ama oturmaya merakı çok bende uzun zamandır bu destek minerlerinden istiyordum almak yerine ben yaparımki bunu dedim internette şemasını buldum paylaşan bayan sağolsun bana cesaret verdi kızımdan kalma bir penye battaniyeyi ölçüp kesip dikip destek minderimizi yaptık içine elyaf ve sünger parçaları doldurdum tek elyaf doldurdum ilk başta ama çok yumuşak oldu Ömer yatınca gömüldü gitti içine sonra aklıma koltuğun kullanmadığım yastıkları geldi :) 1 tanesini ömer için heba ettik ama işe yaradı sert ve güzel oldu şimdi yere bir örtü serip ömer'i kısa sürelide olsa oturtuyorum bazen üzerine yatırıyorum çok işe yarıyorsağa sola düşmesini engelliyor.
Yapmak isteyenler için yararlandığım şemayıda paylaşmak istiyorum umarım işinize yarar yapması oldukça kolay mutlaka deneyin derim tek ihtiyacınız kumaş parçası evde vardır yoksa bile benim gibi fazla bir battaniyeyi kullanabilirsiniz elyaf yarım kilo yeter sanırım elyaf yoksada bir yastığı feda edin :)) ben gurumiler için 3 yastık feda etmiştim Ardahan'dayken :))

Şema için sahibine tekrar teşekkür ederim çok işime yaradı gerçekten :)
umarım sizinde işinize yarar.:)

Bebek oturma minderi nasıl yapılır?
Bebek Destek minderi yapımı
Bebek minderi şeması


5 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım bu yastıklar emzirme yastığı adıyla çok yapılıyor ve inanılmaz kullanışlı pek çok şekilde de kullanılabilir. Ömer Beyimiz de pek şeker kurulmuş oohhh paşam rahat etsim ama:)) maşallah kuzuya kocaman öpüyorum onu:))
    dikebilecek olanlar için ölçülerini paylaşmış olman harika ,Ben de geçen yaz yeğenimin bebeğine hazır almışlar onun kalıbını çıkarmıştım:))

    YanıtlaSil
  2. oyyy tontişe maşallah sahi Canancım 5 ay geçtim ki ben 3 aylık falan zannediyordum :)
    eline sağlık bu arada çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  3. bizede hazırlarından hediye gelmişti. bebeği nasıl tutacagımı bilemediğimden daha çok emzirmede kullandım epey faydası oldu :D elle yapılan bi başka tabi ellerine sağlık Canancım maşallah 10parmağında on marifet

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş görseli kullanarak ben de yapmaya karar verdim :) Ardahanli misiniz?

    YanıtlaSil
  5. Aaaa ☺️ Merhaba ,bunu ben hazırlamıştım bundan 9 yıl önce ilk kızım için . Hatta dikiş makinem yoktu elle çift dikiş yapmıştım . Şimdi tesadüfen gördüm ,çok mutlu oldum ve şaşırdım hatta ☺️ Şu an 3. kızım için minderi yeniliyorum . O zamanlar kendim bir ölçü uydurmuş ve çoğu anne bebek sayfasında paylaşmıştım, acaba farklı ölçülerde yapan olmuş mudur diye bugün bakarken bunu gördüm . Herkes güle güle kullansın ☺️🥰

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...