29 Eylül 2014 Pazartesi

Ben Geldim İnşallah

Hepinize merhabalar uzun bir aradan sonra nihayet evime yerleştim. Bloga bu kadar ara verince ne yazsam nerden başlasam bilemedim bir sürü birikmiş resim,tarifi anılar vs var nedense hiç birini yazasım gelmiyor mayıs ayından sonra koptum herşeyden biraz fazla hareketli bir yaz geçirdim yine taşındım bu sene taşınmam derken :) memleketime yerleştim eşimin tayini buraya çıktı ve en güzeli kendi evimizi yaptırıp yerleştik kiralardan gez gez kurtulduk Allah herkese nasip etsin inşallah...
Ömerim büyüyor Yağmurum okula başladı telaşalerim kat kat arttı bayram sonrasında inşalah yine tariflerimi yaynlamaya başlarım
 Tatilimizide yaptık Hasan Boğulduyada gittik Balıkesir Edremit,Burhaniye, Akçay, Ayvalık,Sarımsaklı,Ören,Altınoluk memleketim diye demiyorum ama mutlaka bir tatilinizi ayırıp buraları görmenizi tavsiye ederim.

Bu yaz yine beni cok mutlu eden bir hediye Maggiden geldi ve isimle tarifimin yayınladıkları kitabıda göndermişler benim için güzel bir hatıra oldu gönderdikleri sepette gerçekten harikaydı tekrar teşekkür ederim. Ayrıca göndermiş oldukları hediye çekide çok güzel bir şeye mana oldu tabi ama onun ne olduğu bende kalsın :)

Instgram hesabı açtım yakında bloguma eklerim isterseniz ordanda takip edebilirsiniz beni.


çok güzel ve değişik bir kışlık sos yaptık tarifini vermek istiyorum belki yapmak denemek isteyen olur diye sadece kahvaltılık değil et yemeği vb sofralarınızdada sofranıza eşlik edebilecek ve vazgeçemeyecğiniz bir sos olacak bu belki bloglarda yayımlanmıştır adınıda bilmiyorum tam tarifini not edip bir kaç içinde yayımlayacağım.

yine bu yaz çok takıldığımız bir içecek Frappe eşim özellikle o kadar sevdi ki hala akşamları içiyor ben artık sıcak nescafeye döndüm havalar soğudu :) ama bugün güneşi gördük güzeldi ısındık :)
frappeyi nerdeyse hergün içtik ilk defa bir içeceğe bu kadar uzun bıkmadan takıldık onunda tarifini bir kaç güne kadar vericem inşallah :)

şimdilik bu kadar sevgiyle kalın :)

4 yorum:

  1. Hoşgeldin.....maşallah dolu dolu bir yaz geçirmişsin yeni evinde huzurla sağlıkla otur inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyorrr,afiyetle tüketmenizi dilerim ;)

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin canan yeni tariflerini ve işlerini bekliyorum merakla .. bu arada kahveden yaptım olmadı senin ki gibi :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...