21 Ocak 2015 Çarşamba

Pancarlı Erişte Salatası



Malzemeler


1 kase Erişte
5 kaşık yoğurt
3 kaşık mayonez
1 diş sarımsak
1 kase pancar turşusu
1 çay bardağı doğranmış kornişon turşu
1 çay bardağı bezelye
maydonoz


Erişteleri tuzlu suda haşlayıp süzün.
Bir kasede yoğurt,mayonez ve ezilmiş 1 diş sarımsağı karıştırın.
Erişteler soğuduktan sonra karıştırın.
Bezelye,doğranmış pancar turşusu,kornişonlarla ile hepsini karıştırıp servis tabağına alın üzerine ince ince kıyılmış maydonozlar ilave edip servis edin afiyet olsun.

1 yorum:

  1. Canım ya bayılıyorum senin tüm mutfağından çıkardığın yemeklere , salatalara, tatlılarına ya her elinin değdiğine tarifine.. Değişik ama kolay yine o kadar şık sunumlu tariflerine baktıkça acıkıyorum.. Eline emeğine sağlık bir gün belki bunlardan yemek nasip olur bizede :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...