23 Kasım 2015 Pazartesi

amigurumi bebek (amigurumi doll)




Merhabalar..
uzun zamandır örgülerime geri dönmek istiyordum ama bir türlü fırsat bulup başlayamadım başlasamda yarım kaldı hep ..
Havalar serinlemeye başlayınca gecelerde uzayınca şimdi zamanı diyerek başladım örmeye çoçuklarda erken uyuduğu için örmeye biraz zamanım kalıyor çok şükür bebeğimi tamamladım hatta kızım oyuncak gününde okula bile götürdü eskiden örür örmez resimlerdim şimdi resimleyebilmem günlerimi alıyor çok acemilik çektim örerken insan ara verince unutabiliyormuş demekki..
işte bebeğim inşallah sizlerde beğenirsiniz biz çok sevdik.

Henüz bir ismi yok bebeğimizin Kararsız Yağmur Nisa'm bir isim bulamadı hala arıyoruz önerilere açığız :))

Bebeğimiz barbielerden az tombişçe oldu sevmiyorum öyle incecik bebekleri oyuncakcıya gidiyoruz alacak bebek bulamıyorum hele şimdi çıkan canavar mı bebekmi ne olduğu belli olmayan bebekler varya en iyisi otur kendin ör barbielerin kıyafetlerde uyuyor üzerine kıyafet değiştirip duruyoruz :)


Denizkızlarını sevmeyen küçük hanım var mı bizim cimcime bayılıyor bende bir kuyruk ördüm bebeğimiz isterse deniz kızına dönüşebiliyor ..

veeee bebeğimizin saçıda değişiyor Yağmur pembeli mavili saç istedi bizde öyle yaptık aslında biraz kuaföre gidip uçlarından aldırmamız lazım sanırım :)) bir saç bir bebeği nasıl değiştiriyor değilmi :)


evet evet kuaför şart :)

olsun biz böylede çok güzeliz :)
Bu arada favori bebeğimiz oldu bu aralar aslında bir kaç çeşit saç ve elbise daha yapacaktım ama son anda vazgeçtim yeni bir bebek başladım :)

Son bir fotoğrafla veda edelim sizlere işte bebeğimizin orjinal keltoş hali :)
Sevgiyle kalın mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum...


7 yorum:

  1. Güzel adaşım ne tatlı olmuş bebeğin ve ona yazdığın hikaye bayıldımmmmmmm .. :) Gülümsedim.. Mutlu oldum okurken..Yağmur gülerek iyi günlerde oynasın dilekleriyle öpüyorum sizleri..

    YanıtlaSil
  2. Çok şirin olmuş,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Sen yaparsindq olmazmi hiccc bende mi yapsam diye dusunmuyor degilim boyle cok amacli bir bebek .. Ahh bi eve gitsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle olunca daha bir ilgi çekici oluyor tecrübeli bir anneden tavsiye :)

      Sil
  4. ellerine sağlık canım bugün face de böyle bir takım görmüştüm çok tatlıydı. her ayrıntısı çok şeker ellerine sağlık. ne iş yaparsam yapayım örgü oyuncaklar hep öncelikli çok seviyorum ben de:))
    Son fotodaki yüz ifadesisaç olmadığından mahcup olmuş gibi:)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...