23 Ocak 2016 Cumartesi

Sehpa Boyama (geri dönüşüm )

Merhabalar internette eminim sizlerde çok karşılaşıyorsunuzdur o kadar becerikli bayan var ki evde ki eski mobilyalarını hatta ve hatta mutfak dolaplarını  boyayıp yepyeni yapıyorlar.. 
Polisan x1 boyası var pek bir meşhur oldu satış rekoru kırıyordur eminim :) birde marshalın bir boyası varmış o daha parlakmış ben tekzende bulamadım polisan x1 beyazı kalmamıştı siyahı bir sürüydü :) 
Resimde görmüş olduğunuz sehpayı öncesi-sonrası yaparak eklemeyi çok isterdim ama eski halini resim çekmemişim zaten bir hevesle alıp boyamaya başlamıştım..
Bu sehpa kayınvaldemin çoook eski bir sehpası terasta öyle duruyordu havalar soğuyunca balkon çiçeklerimi içeri almaya karar verdim ama uzun saksı olduğu için ağırdı ve koyacak yerim yoktu Kayınvaldeminde aklına bu sehpa geldi sileriz tertemiz olur dedi getirdi. 
Mutfağa koydum çiçekleri ama gelip gidip bakıyorum acaba boyasammı acaba olurmu Ömer le boya işi çok zor oluyor ve ben teknik bilmiyorum videolar var açıklayıcı ama sehpada rahat çalışacak alanım yok zaten boyada bulamamışım tekzende :) 
Birgün Ömer'i uyuttum mutfağa girdim sonra sehpayı aldım elimdeki 2 tüp akrilik beyaz boya ile boyadım :D hee önce bir güzel zımparaladım tabi :)  desen için peçete kullandım boş istemedim fazla seçenek de yoktu elimde ama gülleri sevdim :) peçete dekupaj yaptıktan sonra sprey vernikle vernikledim öyle kolay anlattığıma bakmayın bunları yapmak 15 günümü aldı zımparala,boya,kurut,ikinci katı boya,kurut, 3.katı boya ,kurut,peçete dekupaj yap,3 kat vernikle her vernik katında kurut :) boyama işleirni yazın yapmalı terasta veya balkonda çoçuklu insana göre değilmiş bu işler anladım :) 
neyse işte sehpam :)


Eski diyerek atmayın boyayın geri dönüşüm projelerine devam inşallah ama yaz a :)))))))

İnternnet görüyorum bazı bayanlar servis sehpalarınıda boyuyor o kadar güzel oluyorlar ki bende boyamak istiyorum ama bu şekilde düz değil diğer teknikleri öğrendikten sonra..

  • facebook adresim nisamla takip edebilirsiniz..
  • İnstagram adresim nisamlanin_oyuncaklari takip edebilirsiniz
  • .mail adresim yagmur812@gmail.com mail atabilirsiniz :)sevgiler nisamladan :)


10 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım çok iç açıcı görünüyor .

    YanıtlaSil
  2. Ellerine saglik canim cok guzel olmus sehpa . bizde de vardi bu sehpalardan hey gidi gunler hey:) bende cok istiyorum bu yenileme isini o degilde bir başlarsak tum evi boyamaktan tirsiyorum. Kendime hakim olamaya bilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet tam oalrak olan bu işte bütün evi boyama isteği :D

      Sil
  3. benim orta sehbam eskidi cesaret edemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cesaret et bak harikalar çıkıyor ortaya ahh neler yapıyolar neler :) aten şimdiki mobilyalar hep eskiden modalara döndü boya yepyeni olsun evin :D

      Sil
  4. bayıldımmmmmmm adaşım çok güzel olmuş maşallah sana.. birde ömercik büyüdüğünde ayağına takılacak çocuk olmadığında görmeli seni kimbilir ne işlere izma atarsın .. çok hoş olmuş sehpan .. ben eski sehbalarımı ve tüm eşyalarımı nerdeyse bedavaya verdim bak getirseymişim burda yeni evimde değişebilirmiş neyse nasip .. bu arada kızım yeni sehpa siparişi vermişti bu resmi göstersem mi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh ahh inşallah yapmak istediğim çok şey var :) inşallah zamanla olr hepsi :)

      Sil
  5. oyyy ellerine sağlık ne güzl bi yenileme olmuş güle güle kullan canım :D

    YanıtlaSil
  6. ahşap boyamaya bayılıyorum ama eskilere can vermek beni ayrı sevindiriyor..
    ellerine sağlık çok güzel olmuş..
    büyük parçalar elbette zor oluyor yazı beklemek akıllıca fikir:)
    sevgiler,

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...