Malzemeler: 1 paket margarin (oda sıcaklığında) 1 su bardağı mısır nişastası 4 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket şekerli vanilin 1 paket hamur kabartma tozu Aldığı kadar un Sosu İçin: Toz Tarçın Pudra şekeri HAZIRLANIŞI: Margarini, misir nişaştasını, pudra şekerini, şekerli vanilini, hamur kabartma tozunu ve unu karıştırarak kulak memesi kıvamında hamur elde edin. cevizden kucuk parcalar halinde yuvarlayip sekil verin Tepsiye dizdikten sonra 170 derecede pişirin. Pudra şekerini ve tarçını bir kap içerisinde karıştırın. Fırından çıkan sıcak haldeki kurabiyeleri bu karışıma bulayarak servise hazırlayın. |
Ben Canan 35 yaşındayım 2 çocuk annesi ev hanımıyım 10 yıldır amigurumi örüyor ve yemek yapıyorum :) Aklıma ne eserse onu yaparım üretmekten korkmam :) Sizde korkmayın hayat kısa :) yagmur812@gmail.com aktif mail adresim soru ve görüşleriniz için her zaman ulaşabilirsiniz.
Sayfalar
▼
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
yorumlarınız benim için değerli...