25 Şubat 2012 Cumartesi

Tarçinli kurabiye



Malzemeler: 

1 paket margarin (oda sıcaklığında) 
1 su bardağı mısır nişastası 
4 yemek kaşığı pudra şekeri 
1 paket şekerli vanilin 
1 paket hamur kabartma tozu 
Aldığı kadar un 
Sosu İçin: 
Toz Tarçın 
Pudra şekeri 

HAZIRLANIŞI: 
Margarini, misir nişaştasını, pudra şekerini, şekerli vanilini, hamur kabartma tozunu ve unu karıştırarak kulak memesi kıvamında hamur elde edin. cevizden kucuk  parcalar halinde yuvarlayip sekil verin  Tepsiye dizdikten sonra 170 derecede pişirin. Pudra şekerini ve tarçını bir kap içerisinde karıştırın. Fırından çıkan sıcak haldeki kurabiyeleri bu karışıma bulayarak servise hazırlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için değerli...