22 Şubat 2013 Cuma

Fotoğraf Makinaları Hakkında !

Merhaba sevgili blog arkadaşlarım 

         uzun zamandır fotoğraf makinası almak istiyorum ama profesyonel olanlardan bir süredir araştırıyorum ama hala karar verebilmiş değilim fiyatlar çok uçuk baktıklarım genelde 1,500 tl ve üstü ben çekimi güzel ama 1000 tl ve altında fiyatı olan bişy almak istiyorum bana kullanıpta tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ? canon marka tercihim canon 1100d mesela bu ama çok karasızım yardımınıza ihtiyacım var :) 

tecrübelerinizi önerileirnizi bekliyorum sevgiler 

10 yorum:

  1. Merhaba; Nikon COOLPIX 8800 kulanıyorum 8 yıldır çok memnunum şu anda benim modelimin çok üzerinde olanlar var. Ki kardeşim geçen hafta aldı o da çok memnun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekür ederim bilgi verdiğiniz yazdığınız için :)

      Sil
  2. hayirli bir gün dileklerim merhaba
    hemen bir bakayim dedim konu fotograf olunca
    gül yapraklarinin altinda yazi yazmak ayri zevkli belirtmeden gecmeyeyim
    ben canon 60D kullaniyorum memnunum ayni zamanda birkac objektife sahibim her yerde her objektif olmuyor acizanedir bu bilgi :)bilgiclik algilanmasin cok profosyenelce calisan arkadaslar vardir icimizde haddimi asmis olmayayim
    resim cekmek konusunda tecrübem yok hepsi amatörce
    farkinda oldugum tek birsey var ,ne kadar iyi makinaya sahip olursaniz olun isik, ortam, elinizin titremesi bile makinayi sifirlayabilir
    ben conon 60 d almanizi öneririm
    ayni zamanda izlemeye aliyorum ;)
    muhabbetle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz çok teşekkür ederim yazdığınız için gül yapraklarını beğendiyseniz kodları gönderebilirim sizde sayfaınza ekleyebilirsiniz :)
      bnde amatörce başlamak istiyorum tam olarak bilgimde yok araştırıyorum almaya karak verdik eşimle ama bilmeden almak istemiyorum canon 60 D çok güzel yrumalr var nette okumuştum demek sizin resimlerinizde bu yüzden bu kdr güzel çekimleirniz :) ama fiyat olarak çok fazla bakalım kısmet bize hangi maina nasip oalcak objektif uyarısı içind eayrıca teşekküğre derim onlarıda biraz araştırayım :)

      Sil
  3. canım,,, bende melek ablama katılıyorum.
    1500 tl verip aldığın makineden bile yerine göre ışık yetersiz ise,verim alınamayabiliyor.
    benim küçücük bir makinem var uzun yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum.
    SONY DSC-T 100
    GÖNLÜNCE BİR MAKİNEN OLSUUN İNŞALLAHHH...:)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekür ederim ilginize :)bnde eskiden samsung vardı tam amrkasını bilmiyorum 8mp ama mükemmel çekerdi çok memnundum flashı bozuldu gecen sene eşim fujifilm aldı 14 mp galiba yada 12 bilemedim şimdi :) ama hiç memnun değilim o yüzden araştırıp almaya karar verdim bakalım inşalah istediğimi gibi bulurum :)

      Sil
  4. Merhaba canım,benim makinem nikon d3100 başlangıç için en ideal makinelerden olduğu kanısına vardım ve aldım,iyi ki almışım diyorum,çok memnunum.
    Fiyatı benim aldığım döneme nazaran epey düştü sanıyorum.
    yeniçarşım.com da bakabilirsin.
    Umarım gönlünce olur.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolun nikonlara hiç bakmadım canona takıldım sanırım :) ama sizin fotoğraflarınızı çok beğeniyorum fiyat olarak baktım biraz şimdi 1,200 civarı bu markayıda takip edicem teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için sevgiler :)

      Sil
  5. merha bende canom powerShot xs210is kullaniyorum, isikli bir yerde ceince harika resimler ortaya cikiyor ama karanlik veya los bir ortamda ayni seyi söyleymiyecem belki ayarlariyla ilgilidir bilmiyorum bende pek anlamiyorum yane :)
    umarim güzel bir makine alirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekür ederim ilginize bakalım kısmet nasibimizde ne var :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerli...