30 Aralık 2013 Pazartesi

Patatesli Sucuklu Omlet Tostu

Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 adet küçük boy patates
  • Sucuk
  • Tuz
 
 
Patateslerin kabukları soyulur küp küp doğranır ve sıvı yağda kızartılır. Küçük küçük doğradığınız sucuklarda patatesin pişmesine yakın eklenip 5 dakika sotelenir. Büyük bir omlet tavasına porselen bir kapta çok az tuzla çırptığınız yumurtalar eklenir spatula yardımıyla veya kapak yardımıyla altı kızarınca diğer tarafı çevrilip çift taraflı olarak pişirilir.
Servis tabağına alınır. Üzerine patatesli sucuklu harç eklenir. Omletin bir tarafına üzerine doğru kapatılır. hepsi bu kadar afiyet olsun.....
 

4 yorum:

  1. 2014 yılı ve gelecekteki bütün yılların hepimize sağlık, mutluluk, başarı, dostluk ve bol kazanç getirmesini diliyorum. İyi seneler

    YanıtlaSil
  2. Çok nefis olmuş. Ağzımın suyu aktı bile . Ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...