Sayfalar

10 Kasım 2014 Pazartesi

Milföylü Tavuk Baget

 

 

Malzemeler

Kişi sayısına göre baget tavuk but
Her baget ıcın 1 adet milföy
1 adet yumurta sarısı
sos için baharat (ben kekik.kırmızı toz biber,köri kullandım)
kemik kısımlarını sarmak için bir miktar folyo

yapımı

Tuzlu suda tavuk butlarını haşlayın.
Haşlanan butlar ılıdığında derileri çıkarın.
Tercih ettiğiniz bahartalardan serpip.
oda ısısına gelmiş milföy yaprakları ile sarın,
uc kısımlarını folyo ile resimdeki gibi sarın.
yumurta sarısı sürerek yağlanmış fırın tepsisine dizin.
180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için değerli...