Malzemeler
1 kase Erişte
5 kaşık yoğurt
3 kaşık mayonez
1 diş sarımsak
1 kase pancar turşusu
1 çay bardağı doğranmış kornişon turşu
1 çay bardağı bezelye
maydonoz
Erişteleri tuzlu suda haşlayıp süzün.
Bir kasede yoğurt,mayonez ve ezilmiş 1 diş sarımsağı karıştırın.
Erişteler soğuduktan sonra karıştırın.
Bezelye,doğranmış pancar turşusu,kornişonlarla ile hepsini karıştırıp servis tabağına alın üzerine ince ince kıyılmış maydonozlar ilave edip servis edin afiyet olsun.
Canım ya bayılıyorum senin tüm mutfağından çıkardığın yemeklere , salatalara, tatlılarına ya her elinin değdiğine tarifine.. Değişik ama kolay yine o kadar şık sunumlu tariflerine baktıkça acıkıyorum.. Eline emeğine sağlık bir gün belki bunlardan yemek nasip olur bizede :)
YanıtlaSil