- 1 adet kuru soğan
- 4 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı domates rendesi
- 1 adet patates
- Bir miktar brokoli
- 2 adet havuç
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- 500 gram dana eti
Soğanlar yemeklik doğranır, güvecin altına döşenir. Kuşbaşı
doğranmış dana etini bir tavada kavuralım, suyunu çektikten sonra 10
dakika daha tutarak mühürleyelim. Soğanların üzerine koyalım.
Patateslerin kabuklarını soyup iri küpler halinde doğrayalım. Havuçların
kabuklarını soyup yuvarlak dilimleyelim. Brokoliyi parçalayıp koyalım.
Sarımsakları bütün olarak atalım en üste domates rendesi atalım.
karışık-kaşarlı-güveç-tarifi
offff nefisss ay tadına bakmış gibi hissettirdi fotoğraf :)) ellerine sağlık
YanıtlaSil