21 Aralık 2013 Cumartesi

Papatya Prensesimin 4 yaş doğum günü partisi(:

Geçtiğimiz günlerde kızımın doğum gününü kutladık ...
Doğum gününde giymesi için ona bu kez sarı bir tütü etek hazırladım üzeri içinde beyaz bir tişörtün üzerine keçeden sarı papatyalar kesip silikonla yapıştırdım ve 4 rakamı ekledik...
Kızım büyüyor 4 yaşını doldurdu ...
Geçen sene kırmızı tütü yapmıştık uğur böceği olmuştuk kanatlar takmıştık merak edenler burdan bakabilirler :)
Ondan önce de evde hem deneme hemde kızım oynasın diye evde bulunan tüllerden pembeli beyazlı tütü yapmıştık o gece çokeğlenmişti Yağmur elinede bir sihirli değnek yapmıştım periyim ben meleğim ben diye bütün gece ordan oraya koşmuştu onada şurdan bakabilirsiniz:)

ondan daha bir önceki sene :) hayır hayır tütü yapmadık nasıl yapalım Ardahan'ın karakışnda tütümü giyilir . evde gelinliği vardı pembe onu giydirmişti altınada koca kar botlarını giymişti kızım komik olmuştu ama ne yapayım üşümesin diye mecbur kaldım doğum gününü dışarda kutlamıştık orasıda biraz serindi...
Bak o gün resmi eklememişim tüh üzüldüm şimdi.sadece şöyle konu açmışım nerden bakabilirsiniz hadi bu seferde ordan bakın :) kıyamamışım sanırım kızıma pembeler içinde nazar değer diye mi korktum nedir bilmiyorum.
Blogun en sevdiğim yanlarından biri de bu işte anılar, hatıralar ne güzel yazmak geriye dönmek okumak paylaşmak inşalah umarım blogspot kapanmaz ilerde mutlaka com. alıp blogumu saklamak istiyorum benim için özel ve değerli..
Çoçuklarıma anılar kalsın istiyorum.
neyse uzatmadan sarı papatyamın prensesimin tütüsünü ekliyeyim maşALLAH demeyi unutmayalım:)
çok mutluydu papatyam. saçına da sarı çiçekli taçlardan aldık.
Doğum günleri için mutlaka tütü tercih edilmeli hem farklı hem çok güzel oluyor. Kız olanlar bilirler periler ponyler winksler ahh neler neler :)

 Bu çercevede bu sene çok moda partilerin vazgeçilmezi gibi birşey haline geldi. sosyal ağlarda her partide bir karton çerceve :)
bizimde partimizde vardı sağolsun kızımın müciyyen teyzesi sürpriz oalrak yapıp getirmiş görünce çok mutlu olduk.
Bu arada müciyyen teyzemizde blog açtı tazecik yepyeni bir blogu var göz atmak isterseniz buyrunuz burdan :)
Bu çerceveyle o kadar çok resim çekilmişiz ki abartmışız 200 falan resim vardı makinede tabi benim başka resimleirmde vardı da ama çoğunluk doğum günüydü hemen hepsinde çerceve başrolde resimlere bakarken epey güldük.


Doğum günü menümüzde
-Ispanaklı çarşaf böreği
-Peynirli poğoça
-Etimek Salatası
-Patatesten Civcivler
-Portakal Kabuğunda Jöle dilimleri
-Şeker Pare tatlısı
-Kısır

masanın geniş bir resmini çekmemişim insan kendi partisi olunca telaşeden fırsat olmuyor tabi çoçuklarda kıpır kıpır olunca hiç aklıma gelmemiş en son resim çekmek şöyle bir resim var bundada börekler yok :)
Tarifleri fırsat buldukça tek tek eklleyeceğim inşalah.
onları tek çekmeyi akıl etmişim çok şükür :)
Pastamızda pembe sade bir pasta oldu aslında kızım barbie li isityordu hani şu ortasında bebek takılı olan pastalardan ama kaç tane pastane gezdim ben fiyat soruyorum model soruyorum ,Pastane sahipleri alma diye ısrar ediyor :) yapması zormudur nedr anlamadım ki servisi zor oluyormuş fiyat oalrak pahalı 60 tl 10 kişilik pastaymış adamlar diyorki 40 lira ver dikdörtgen yaptır doya doya ye tabi biz bu konuşmaları yaparken Yağmurnisa paçamda anne hadi gidelim burda barbili pasta yok herhalde :) ah ahh ne yapsam zar zor ikna ettim Yağmuru bak kızım külkedisi baloya gidiyor at arabası var falan filan derken kabul etti şükür ve pastamızı sipariş verdik. Aslında Ömercik olmasaydı be n yapardım o barbieliyi ama cesaret edemedim ama mutlaka kızıma yapmak isityorum çok istiyor çünkü.
neyse nisamlanın çenesi düştü yine :) herşey çok güzeldi en güzel olan şeyde kızımın mutlu olmasıydı hee son kez ömercikten bahsedeyim 3,5 aylık olduk büyüyoruz şükür o gün taktı papyonunu partiye katıldı paşam anneannemiz olduğu için o baktı Ömer'e bende rahat ettim Yağmur arakdaşlarıyla eğlendi bizde arkadşalarımla çerçevemizle oynadık :) kızıma güzel hatıralar bırakabiliyorsam ne mutlu bana herşey onlar için sıra Ömer'in dişlerinde inşalah :)
Sevgiyle kalın........



14 yorum:

  1. Oyyy yerim onu gercekten tam bir papatya cok tatli ya masalh yakin olsakta kizimla oynasalar. Parti menusu cok guzel ama sari tutu sahane olmus biktim pembe seylerden:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke canım ne güzel olurdu :) sorma bende bıktım pembeden ama yinede dayanamayıp pembe almaya devam ediyoruz değil mi :)

      Sil
  2. doğum günü kutlu olsun sarı papatyanın ne kadar özel bir parti olmuş:) ellerinize sağlık :)

    bende bloglar ha kapandı ha kapanacak derken yaseminkale.com u yaptırdım:) ama yinede blogum öncelikli:)

    eee minik bebek olunca bazı şeylere zaman kalmayabiliyor... (barbili pasta evinneşesi Zehram yapmıştı aklıma geldi şimdi)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. com. niyetine bnde giriyorum yavaş yavaş ama ne zaman bilmem :)
      ah annem olamsa bu partide zor olurdu çok şükür geldide yardım etti yoksa yağmur yerdi beni :)
      Zehra hanımı bir ziyaret edeyim ben o zaman :)

      Sil
  3. çok güzeldi papatya prensesin dogum günü :) insan şimdi bile resimlere bakınca çok mutlu oluyo inşallah yamuş da geriye baktıgında çook mutlu olur bu hatıralarla darısı ömerciğe inş. :)

    YanıtlaSil
  4. doğum günü kutlu olsun canım kızının ... güzel bir doğum günü olmuş menu harika ama portakal kabuğunda jöleyi ilk defa gördüm ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol nihancım ...
      görmekle kalma dene derim :)

      Sil
  5. sevgili adaşım,şeker kızın yağmurun doğum günü kutlu olsun canım benim.. yapmış olduğun tütü çok güzel ve prensessinede çok yakışmış.. menün ise herzamanki becerilerinle masayı oluşturmuş hepsine bayıldım.. o çerçeve ,daima mutluluğunuz paylaşıldığı resimlerle dolsun diyerek sevgiyle öpüyorum sizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canan ablacım çok teşekkür ederim güzel dilekelrin için bizde öpüyoruz papatyamla:))

      Sil
  6. Canan'cım nice sağlıklı mutlu senelere inşallah... prensesede maşallah papatya gibi çok güzel olmuş:))))

    YanıtlaSil
  7. Nice mutlu senelere olsun inşallah maşallah 41 kere kuzucuğunuza elbisesini yerim ben onun ;)

    YanıtlaSil
  8. Nice mutlu yıllara Yağmurcuk . Darısı Ömerciğime. Seneyede onunkini kutlarız...

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...