Ben Canan 35 yaşındayım 2 çocuk annesi ev hanımıyım 10 yıldır amigurumi örüyor ve yemek yapıyorum :) Aklıma ne eserse onu yaparım üretmekten korkmam :) Sizde korkmayın hayat kısa :) yagmur812@gmail.com aktif mail adresim soru ve görüşleriniz için her zaman ulaşabilirsiniz.
9 Şubat 2014 Pazar
Ev yapımı Labne
kutu sut kullaniyorum 1 litre
parmaginizi batirinca 5 dak icinde tutabileceksiniz 1 kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peyniri ilimis sutle ezin diger sute katin bir karistirin havlu ile sarin 5 saat kadar bekletin kaloriferde sonra 12 saat kadar da buzdolabinda isterseniz cikarinca mikserle bir cirpin afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
yorumlarınız benim için değerli...