22 Mart 2014 Cumartesi

Zeytinyağlı Havuç

Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı Domates salçası
  • 2 diş sarımsak.
  • 1 çay bardağı pirinç (Küçük boy)

Pirinçleri ıslatın. Havuçların kabuklarını soyup halka halka doğrayın. Soğanları ve sarımsakları ince ince doğrayıp zeytinyağ eklediğiniz tavada kavurun.
Havuçları ekleyin kavurmaya devam edin havuçlar kızarmaya başlayınca salçayı ekleyin. üzerini geçecek kadar su ekleyin ve pirinçleri ilave edin. Kısık ateşte pişirin.

4 yorum:

  1. Ne lezzetlidir şimdi o. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Boll yoğurt eşliğinde hımmmm :))

    YanıtlaSil
  3. ooo vitamin bombası olmuş bu.. havuca aşık bir kızın anası olarak denenmeli..

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık afıyette olsun *-*
    banade beklerım svegılr

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerli...