Malzemeler
- 4 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı Domates salçası
- 2 diş sarımsak.
- 1 çay bardağı pirinç (Küçük boy)
Pirinçleri ıslatın. Havuçların kabuklarını soyup halka halka doğrayın. Soğanları ve sarımsakları ince ince doğrayıp zeytinyağ eklediğiniz tavada kavurun.
Havuçları ekleyin kavurmaya devam edin havuçlar kızarmaya başlayınca salçayı ekleyin. üzerini geçecek kadar su ekleyin ve pirinçleri ilave edin. Kısık ateşte pişirin.
Ne lezzetlidir şimdi o. Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilBoll yoğurt eşliğinde hımmmm :))
YanıtlaSilooo vitamin bombası olmuş bu.. havuca aşık bir kızın anası olarak denenmeli..
YanıtlaSilellerine sağlık afıyette olsun *-*
YanıtlaSilbanade beklerım svegılr