Kahvaltıda kızartma sevenlerden misiniz?
Ben çok severim, patates,Kabak,Havuç...Domates sosluda güzel oluyor hep pasta,börek ,yemek tarifi vermeyelim arada böyle kolay tariflerde yazmak lazım değil mi :) bu da tarif mi amaaan demeyin görünce aklına gelip yapanlar var :)
Malzemeler
- 2 adet kabak
- 2 adet domates
- 2 diş sarımsak
Kabaklar piştikten sonra içine domates, sarımsak tuz ve karabiber ekleyerek kısık ateşte 7-8 dakika pişirin.
İsterseniz sarımsak eklemdende yapabilir siniz sadece kahvaltı için değil akşam yemeği içinde güzel bir tercih :)
ellerine sağlık canım.Biz de çok severek yeriz.
YanıtlaSilben fırında yapıyorum ( 3-4 yıldır kızartmalar hep fırında)
normal halkalar halinde kesip bir kapta bir tatlı kaşığı yağ ve baharatlarla karıştırıp yağlı kağıda yayıyorum kızarınca hazırladığım sosuyla buluşturuyorum:)