Malzemeler
- 4 adet yufka
- 1 adet patates
- 250 gram kıyma
- 1 adet soğan
- Galeta unu
- Domates.
- İç malzemesi
- Patatesleri rendeleyin
- Soğanı ince ince doğrayın.
- Soğan ve kıymayı kavurun rendelenmiş patatesleri de ekleyip 5 dakika kadar kavurun tuz (isterseniz baharat) ekleyip ocağı kapatın.
Domatesi yarım ay şeklinde kesip böreklerin iç kısımlarına yerleştirin. Böreklerin üzerine sıvıyağ fırça ile sıvıyağ sürün ve galeta unu serpiştirin. 175 derece fırında alt kısımları kızarana kadar pişirin. Fırından çıkan böreklerin üzerine bir bez örtün buharıyla yumuşasınlar kıymalı olduğu için sıcak servis edin.
ımm çok lezzetli görünüyor, ellerine sağlık :D
YanıtlaSil